Studentspretten er HVL sin studentorganisasjon for idrett i Sogndal. Studentspretten blir drevet av og for for studenter og tilbyr trening og mosjon gjennom en rekke forskjellige aktiviteter. I vår organisasjon får studentene muligheten til å koble av og utfolde seg sportslig i en ellers hektisk studenthverdag.

Som studentorganisasjon ønsker vi å tilby alle studenter en aktiv hverdag, og ønsker å tilrettelegge for alle, uansett fysisk form eller ambisjonsnivå. For mange er Studentspretten sine aktiviteter dagens sosiale høydepunkt og vi har som ambisjon at våre aktiviteter skal fortsette å være en møteplass for både nåværende og nye studenter.

På denne siden kan du finne informasjon om treningstider, turneringer og andre opplysninger som kan være nyttig for aktive studenter i Sogndal.

Av idretter tilbyr vi:

Vi oppfordrer også til å bruke denne siden til å komme i kontakt med oss hvis dere har spørsmål eller gode ideer for en aktiv hverdag i Sogndal. Vi har også kontorer i femte etasje på Høgskulebygget hvor du kan komme i kontakt med oss personlig.

Aktiv på skolen, aktiv etter skolen!

Vedtektene til Studentspretten finner du her: Vedtekter.