Studentspretten i media

Nok et studieår er over for Studentspretten, nok et år med mengder av aktivitet. Året som nå er ferdig har vært preget av mange sportslige oppturer, og nye idretter, noe som da har ført Studentspretten inn i det norske hjem igjennom media. Vi har da vært skrevet om i alt fra den lokale studentavisen, Røynda, og helt opp til selveste NRK.

2Røynda kan du lese den aller første offisielle seriekamp for Studentsprettens herrelag, en kamp som forsåvidt endte godt med den komfortable seieren 6-3, noe som videre gjenspeile sesongen så langt, der vi har en komfortabel ledelse med 18 poeng mot Balestrand 2 på andre plass med 6 poeng, og den pene målforskjellen på 38-5. Vi er da det klart gjerrigste laget i vår avdeling, og det suverene laget fremover! Hvordan de gjør det kan du følge her, men vi ser deg gjerne på hjemmekampene og.

SV+studentspretten+1H_spill_1plVidere har vi også vært skrevet om i Sogn Avis, der de skriver om studentmesterskapet(SM) vi arrangerte på høsten. Her har de da et hovedfokus på de to grenene hvor Studentspretten selv vant og kan kalle seg Norgesmestre. Dette er da herreklassen i både sandvolleyball og fotball. Disse to lagene er da ikke helt ferdig med studentidretten enda, ettersom de skal representere Norge i det kommende EM for studenter i sine respektive idretter.

2kmmaIN0nIWg5dzIi1_VHw64-LIT2Ju_krv46G_RJx1QEn annen sak som har vært oppe til dagslys er den nye idretten vi har startet i året som har gått, nemlig amerikansk fotball. Dette var en sak NRK ønsket å ta tak i, da ikke bare en nettartikkel, men også en sak som var sendt på Dagsrevyen. Deltagelsen har vært variert i denne idretten, med en svak nedgang etter jul.

Vi håper at også det nye året med det nye styret vil by på mangt av aktivitet, både av det smått spontane til det større som kan interessere media nok en gang.
Takk for et fint år, vi håper å se deg igjen over sommeren!

Legg inn en kommentar